Movement Medicine

Bevegelse fra hjertet

Gi deg selv en pause og rom til næring.

Jeg inviterer deg til å la kroppen din vise vei til deg selv ved å uttrykke deg gjennom bevegelse.

Tid: 5. desember, kl. 11-14.

Her får du mulighet til å ta imot deg selv og dine følelser i trygge omgivelser – og uttrykke deg med bevegelse – komme nærmere deg selv, dine lengsler og drømmer.

Movement Medicine er en meditativ bevegelsespraksis og fridans som gir oss mulighet til å fordype kontakten med oss selv – forbinde kropp, hjerte og hode – og la sjelen komme mer til uttrykk. Movement Medicine er noe alle kan delta på – alle har en danser i seg. Det er en inspirerende variasjon av musikk og god instruksjon.  

Datoer:  5. september, 10. oktober, 7. november, 5. desember
Tid: søndager, kl. 11.00-14.00
Sted: Helsehuset Lierskogen, Gamle Drammensvei 98, Lierskogen
Pris: Kr 450,- pr. gang
Påmelding: Aase-Merethe Hegg, tlf. 90778164, amh@amhegg.no

Aase-Merethe er Qualified Teacher and Facilitator fra School of Movement Medicine. Hun er også utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006), og har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork (2010).  I tillegg til terapivirksomhet har Aase-Merethe mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Aase-Merethe har en åpen og imøtekommende stil.

Praktisk: Tøy som er lett å bevege seg i, gjerne lag på lag, og sko til å danse i om du trenger det men det fungerer bra barbeint. Ta med vannflaske

 

Salen