Movement Medicine

Bli med ut av komfortsonen og la følelsene komme til uttrykk gjennom bevegelse.

Jeg fortsetter med Movement Medicine klasser i vinter.

Tid: 23. januar, 20. februar og 20. mars, kl. 10-13.

På disse lørdagene får du mulighet til å ta imot deg selv og dine følelser i trygge omgivelser – og uttrykke deg med bevegelse – komme nærmere deg selv, dine lengsler og drømmer.

Movement Medicine er en meditativ bevegelsespraksis og fridans som gir oss mulighet til å fordype kontakten med oss selv – forbinde kropp, hjerte og hode – og la sjelen komme mer til uttrykk. Movement Medicine er noe alle kan delta på – alle har en danser i seg. Det er en inspirerende variasjon av musikk og god instruksjon.  

Datoer i vinter: 23. januar, 20. februar og 20. mars
Tid: lørdager, kl. 10.00-13.00
Sted: Helsehuset Lierskogen, Gamle Drammensvei 98, Lierskogen
Pris: Kr 450,- pr. gang, eller kr. 1100,- for tre ganger
Påmelding: Aase-Merethe Hegg, tlf. 90778164, amh@amhegg.no

Aase-Merethe har fullført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine, og er Movement Medicine Teacher in training. Hun er også utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006), og har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork (2010).  I tillegg til terapivirksomhet har Aase-Merethe mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Aase-Merethe har en åpen og imøtekommende stil.

Praktisk: Tøy som er lett å bevege seg i, gjerne lag på lag, og sko til å danse i om du trenger det men det fungerer bra barbeint. Ta med vannflaske