Om meg

Jeg har tatt i mot klienter til samtaleterapi siden januar 2007. Utdannelsen har jeg fra Norsk Institutt for Psykosyntese, 4-årig Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006), og fra The Centre for Gender Psychology en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork (2010). Jeg fullført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine, og er Movement Medicine Teacher in training.  I tillegg til terapivirksomhet har jeg mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Fra før er jeg utdannet siviløkonom (BI 1990) og har erfaring fra finans og økonomi i større industrikonsern. Jeg er autorisert SGL-konsulent og har drevet selvstendig virksomhet innen coaching og teamutvikling. Min egen vei gjennom livet og min prosess med å romme mer av meg selv er en uvurderlig kilde som terapeut.

Jeg er i jevnlig veiledning hos en psykolog og kolleger samt lederne av The Centre for Gender Psychology. Jeg er medlem i Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter NFPT som igjen er medlem av Norsk Forbund for Psykoterapi NFP og som igjen er medlem av European Association for Psychotherapy EAP. Jeg har en åpen og imøtekommende stil.

Parterapi gir jeg for det meste sammen med min partner Øystein, se terapiforpar.no. Vi opplever at det er en fordel at både det maskuline og feminine er representert slik at vi kan gi støtte til hver og en av dere. Det kan skape en tryggere ramme, og det er lettere å fange opp viktige elementer og situasjoner når vi er to. Vi lever selv sammen som par og har gjort det i 20 år. Sammen har vi gjort mange erfaringer – både smertefulle og gledelige. Vi har til sammen 5 barn i alderen 17-30 år – ”mine, dine og våre” – og har 20 års erfaring med stefamilie.