Workshop

Movement from the heart – workshop for kvinner

For mange av oss har det vært nødvendig å ta vare på og beskytte den sårbare kjernen som inneholder Workshop for kvinnervår innerste essens – hvem vi er og hva våre kvaliteter er. Vi har ofte lagt lag på lag av beskyttelse rundt hjertet, og det kan derfor være vanskelig å få kontakt med vår sårbarhet. Kjærligheten kan være pakket inn i uforløst smerte, sorg og frykt – vanskelige og vonde følelser som gjennom aksept, bearbeiding og bevegelse kan åpne oss til hvem vi er og hva vi lengter etter og ønsker å gi.

Gi deg selv et pusterom til å komme nærmere deg selv, dine lengsler og drømmer – ta imot deg selv og dine følelser i trygge omgivelser. På denne workshopen skaper vi en trygg ramme av aksept og kjærlighet, og du får mulighet til å bli møtt og møte andre kvinner på deres reiser. Du inviteres til å finne mer ut av din kjærlighetshistorie og:

  • Kvinnen i deg – hvem er hun?
  • Hvilke iboende kvaliteter har hun?
  • Hvilke behov har hun?
  • Hva lengter hun etter?

Vi bruker Movement Medicine, en meditativ bevegelsespraksis og fridans som gir oss mulighet til å fordype kontakten med oss selv – forbinde kropp, hjerte og sinn – og la sjelen komme mer til uttrykk.

Ta kontakt for mer informasjon og dato

Aase-Merethe er utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006) og har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork. Hun har fullført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine, og er Movement Medicine Teacher in training. I tillegg til terapivirksomhet har Aase-Merethe mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Aase-Merethe har en åpen og imøtekommende stil.